زمان پخت حتماً باید شعله روی حرارت ملایم قرار بگیرد.
درون قابلمه های سنگی فقط امکان پخت غذاهای آبدار وجود دارد.
دقت کنید که هیچگاه نباید داخل ظرف کم آب و یا خشک باشد.
در صورتی که زمان پخت، آب غذا کاهش پیدا کرد مقداری به آن آب جوش اضافه نمایید.
حتماً هنگام حمل ظروف سنگی احتیاط کنید تا دچار ترک خوردگی و شکستگی نشود.
جوشاندن شیر در این ظروف ممنوع است.
زمانی که ظروف سنگی هنوز داغ است نباید آن را بشویید تا دچار تغییرات دمایی شود. بهتر است مقداری زمان دهید تا به دمای محیط برسد.
انواع خورشتهای آبدار را میتوانید در آن بپزید اما پخت برنج در این ظروف امکان پذیر نیست.
سطح داخلی و خارجی دیگ سنگی باید مقداری چرب باشد بنابراین در شستن ظروف زیاده روی نکنید.
غذا در این ظروف در هیچ شرایطی نمیسوزد.
پس از پخت غذا و خاموش شدن حرارت تا مدتها غذا گرم باقی می ماند.
شستن این ظروف بسیار راحت است و مهمتر از آن دیگر نگران پاک شدن روکشهای سطح ظروف در زمان شست و شو نخواهید بود.
جنس سنگ به گونهای است که چربی باقیمانده غذا در اطراف آن باقی نخواهد ماند.
این ظروف دارای خاصیت ضد چسبندگی هستند که هیچگاه نیز از بین نخواهد رفت.
پخت غذا در این ظروف به آرامی انجام میشود و مانند یک آرام پز عمل می کند.