موجودی
filter
همه نوع...

دوربین عکاسی

خرید اقساطی دوربین عکاسی در کاپیلا

دوربین عکاسی : امروزه به لطف تکنولوژی مدرن، عکاسی نه تنها به یک فعالیت معمولی روزانه تبدیل شده است (برخلاف نسل های قبلی که فقط دوربین های فیلمبرداری داشتند)، بلکه دوربین های مختلفی نیز درحال توسعه هستند تا با سبک و نیازهای هنری عکاسان و هنرمندان مشتاق مطابقت پیدا کنند.

انواع مختلف این دوربین ها شامل دوربین های کامپکت دیجیتال، DSLR، دوربین های اکشن، دوربین های جدید و پیشرفته فیلمبرداری و حتی جدیدترین دوربین های بدون آینه می باشد.

برای ثبت لحظات از انواع دوربین عکاسی و فیلم‌برداری استفاده می‌شود. امروزه برندهای زیادی در سراسر دنیا ازجمله نیکون، کنون، سامسونگ و سونی انواع دوربین حرفه‌ای و مطابق با استاندارهای روز دنیا تولید می‌کنند. خرید دوربین عکاسی و فیلم برداری نیاز به‌ دقت فراوان دارد و بهتر است براساس نیاز و بودجه آن را تهیه کرد. ثبت تصاویر معمولاً به دو صورت آنالوگ و دیجیتال است، در دوربین‌های آنالوگ تصاویر بر روی نگاتیو ثبت می‌شوند و پس از عکاسی امکان دیدن عکس این دوربین وجود ندارد. در دوربین‌های دیجیتال عکس در کارت حافظه دیجیتال ثبت می‌شود و پس از عکاسی و فیلم برداری بدون نیاز به چاپ می‌توان عکس را دید و حتی آن را منتقل کرد. امروزه استفاده از دوربین‌های دیجیتال بسیار رایج است و به کمک آن فیلم‌ها و عکس‌های زیادی گرفته می‌شود. دوربین‌های دیجیتال دارای یک لنز یا عدسی هستند که در برخی از مدل‌ها می‌توان آن‌ها را تعویض و از لنز دیگری استفاده کرد. لنز که معمولاً ساختمان استوانه‌ای شکلی دارد از چندین عدسی تشکیل شده است و نور را عبور می‌دهد. ساختمان لنز بر کیفیت عکس بسیار تأثیرگذار می‌گذارد. عکاسان حرفه‌ای معمولاً چند نوع لنز دارند که در شرایط مختلف آن‌ها را تعویض می‌کنند. لنز واید، لنز نرمال، لنز تله و لنز زوم از انواع لنز‌ها هستند که کاربری‌های متفاوتی دارند و بهتر است پیش از خرید دوربین حتماً به نوع لنز آن دقت کنید.  

واضح است که اگر با دنیای عکاسی آشنایی کافی نداشته باشید برای انتخاب دوربین مناسب کار سختی در پیش دارید و اگر هدف شما از این خرید، کار در حوزه خاصی از عکاسی باشد انتخاب دوربین نامناسب چیزی جز اتلاف وقت و هزینه نخواهد بود. برای این که با انواع گوناگون دوربین‌های دیجیتال، کاربردها و ویژگی‌های هرکدام آشنا شوید، ادامه مطلب را بخوانید.

لازم به توضیح است که در این نوشته، انواع دوربین‌ دیجیتال را از لحاظ رده کاربردی و عملکردی بررسی می‌کنیم و در فرصتی دیگر به بررسی انواع فرمت‌های تصویری و سنسورها و کاربرد انواع آنها در شرایط مختلف عکسبرداری می‌پردازیم؛ اما برای آشنایی با انواع دوربین دیجیتال، دانستن تاریخچه مختصری از تولید این دستگاه لازم است:

دوربین دیجیتال نخستین بار در سال ۱۹۵۷ توسط استیون ساسون (از مهندسین کمپانی ایستمن کداک) اختراع شد و با وجود این که همین اختراع، سرانجام در عین ناباوری کمپانی بزرگ مخترعش را به نابودی کشاند، سرآغاز یک تحول بزرگ در هنر- صنعت عکاسی بود و به سرعت توانست حتی بهترین دوربین‌های آنالوگ را راهی موزه‌ها کرده و به خاطرات بسپارد. البته لازم است بدانید که بیشترین دگرگونی بوجود آمده در ساختار دوربین، مربوط به قسمت ذخیره‌سازی تصویر و حسگرهای پیشرفته بوده و ساختار اپتیکی دوربین کم و بیش ثابت مانده است.

دوربین‌های “دیحیتال تک لنزی بازتابی” (DSLR) گران‌ترین و بهترین نوع دوربین هستند و کاربردی کاملا حرفه‌ای دارند. مکانیسم عمل اپتیکی آنها دقیقا مشابه انواع نگاتیوی SLR است؛ 

همان طور که در مقدمه اشاره شد، تفاوت اساسی دوربین DSLR با نوع SLR، جایگزینی سنسور تصویر با نگاتیو حساس به نور است. هم اکنون دوربین‌های این رده بزرگ‌ترین سنسورها و بهترین پردازنده‌های تصویر را دارند و قابلیت نصب لنز‌های گوناگون و تنظیمات فراوان دستی، امکان هنرنمایی را برای عکاس فراهم می‌کند و در واقع با یک دوربین DSLR است که تفاوت اصلی یک عکاس حرفه‌ای با دیگران مشخص می‌شود. این دوربین‌ها با توجه به سایز سنسور به انواعی مانند Aps-c، فول‌فریم و مدیوم فرمت تقسیم‌بندی می‌شوند که در فرصتی دیگر به توضیح این واژه‌ها خواهیم پرداخت، اما بد نیست بدانید که همین مولفه نقش اصلی را در تعیین قیمت کلی دستگاه دارد. از معایب این نوع دوربین‌ها می‌توان به قیمت بالا، وزن زیاد، اندازه بزرگ و تولید صدای زیاد (به علت قطعات مکانیکی) در هنگام عکسبرداری اشاره کرد.

برای خرید قسطی دوربین عکاسی در کاپیلا ثبت نام کنید 

مشاهده بیشتر